Çka na duhen këto sherrnaja

Çka na duhen këto sherrnaja

Më rastisi para do kohe të bisedoj me një diplomat të huaj që shquhet si njohës i mirë i zhvillimeve në Ballkan. Ai në veçanti e njihte mirë çështjen shqiptare, përfshirë këtu edhe raportet në mes të shqiptarëve brenda trungut...

Kryeministri I Maqedonisë Zoran Zaevi në kërim të votave

Kryeministri I Maqedonisë Zoran Zaevi në kërim të votave

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev në 100 ditshin e parë të qeverisjes do të përballet me shumë sfida, duke filluar nga numri i kufizuar i deputetëve për të mbajtur të gjallë qeverinë, frika nga mosplotësimi i kërkesave dhe dëshirave të...

Gazeta jonë nuk fshihet nga opinioni publik, jemi në shërbim të qytetarëve

Gazeta jonë nuk fshihet nga opinioni publik, jemi në shërbim të qytetarëve

Para disa ditëve ndodhi një akt tragjikomik nga ana e disa portaleve që veprojnë në vend me mision të caktuar dhe të gatuar nga jashtë, por që nuk kanë as emër e as mbiemër, e as adresë se ku dhe...

Allahu xh.xh. i fal vetëm ata që pendohen për gabimet e bëra

Allahu xh.xh. i fal vetëm ata që pendohen për gabimet e bëra

Allahu i Gjithëfuqishëm, nuk e falë vetëm atë që nuk bën Teube apo nuk do të kërkon falje.

Fëmijët janë amaneti nga i gjithëfuqishmi

Fëmijët janë amaneti nga i gjithëfuqishmi

Ditët e sodit kur gjërat pamoralshme janë përhapur në çdo pjesë të jetës tonë, kërkon përkujdesje më të madhe për fëmijët, si dhe masa të menjëhershme të parandalimit para se gjithçka të bëhet vonë.

Qeverinë e re të Maqedonisë e presin shumë beteja

Qeverinë e re të Maqedonisë e presin shumë beteja

Zoran Zaev në bashkëpunim me partitë e koalicionit qeverisës para vetes do të kenë shumë sfida, duke filluar nga procesi i euro-integrimeve, çrrënjosja e strukturave serbo-ruse të cilat kanë lëshuar rrënjë të thella në sistemin institucional, përmirësimi i marrëdhënieve me...

Qeveria reformatore shpresë edhe për ata që nuk janë në liri

Qeveria reformatore shpresë edhe për ata që nuk janë në liri

Pas një krize të stërzgjatur dhe shumë të lodhshme, herë me frikë e herë me shpresë, herë me trazira e herë me fjalë të ëmbla se do të vijnë ditë edhe më të mira për të gjithë qytetarët e R.

Besimtar është ai i cili gjen gjuhën e përbashkët me të tjerët

Besimtar është ai i cili gjen gjuhën e përbashkët me të tjerët

"Besimtar është personi që mund të gjej një gjuhë të përbashkët me të tjerët dhe që i mundëson edhe të tjerëve ta bëjnë të njëjtën gjë!.."

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.