Drita brenda llambës është Besimi kurse llamba simbolizon veprat

Drita brenda llambës është Besimi kurse llamba simbolizon veprat

Drita e besimit duhet të vërehet mbi individin dhe mbi veprat e një personi që ka besuar.

Platforma shqiptare kusht për formimin e qeverisë së re

Platforma shqiptare kusht për formimin e qeverisë së re

Partitë shqiptare kanë vazhduar të mbështesin Platformën e përbashkët pavarësisht kërcënimeve që vijnë, pasi ata konsiderojnë se kjo platformë do të jetë një hap para drejt procesit të integrimit të vendit në struktura euro-atlantike.

Shpresoj të kemi një shtet që do t'i mbroj interesat e të gjithë qytetarëve

Shpresoj të kemi një shtet që do t'i mbroj interesat e të gjithë qytetarëve

Pas shumë bisedimeve, takimeve dhe taktikave të partive politike për të arritur një marrëveshje për formimin e një koalicioni të mundshëm qeveritar dhe përfundimin e krizës politike në vend, partitë politike shqiptare përfundimisht ranë dakord që nënshkrimet e tyre për...

Vendosmëria dhe entuziazmi është rruga që të shpie drejt diturisë

Vendosmëria dhe entuziazmi është rruga që të shpie drejt diturisë

A jemi të vetëdijshëm për 8 pyetjet që na parashtrohen çdo mëngjes?

Përgjegjësia Në Vrasjen E Një Personi Të Pafajshëm E Njëjtë Si Me E Vrarë Tërë Njerëzimin

Përgjegjësia Në Vrasjen E Një Personi Të Pafajshëm E Njëjtë Si Me E Vrarë Tërë Njerëzimin

Të vrasësh një njeri të pafajshëm është një mëkat (gjynah) aq i madh në praninë e Zotit, saqë as që mund të krahasohet me mëkatet e tjera.

Gjeopolitika E Shqiptarëve Në Maqedoni Dhe Sfidat E Qeverisë Së Re

Gjeopolitika E Shqiptarëve Në Maqedoni Dhe Sfidat E Qeverisë Së Re

Në Maqedoni, pas 11 Dhjetorit pritet të ketë një hartë të re gjeopolitike shqiptare në vend, duke ndryshuar kështu strategjinë e veprimit.

“Vlerën e arit e di arpunuesi, kurse vlerën e njeriut e di Abdullah'u!”

“Vlerën e arit e di arpunuesi, kurse vlerën e njeriut e di Abdullah'u!”

Në Medine nxehti kishte arritur maksimumin.

Ofertat E Partive Politike Larg Realitetit Tonë

Ofertat E Partive Politike Larg Realitetit Tonë

Partitë politike në Maqedoni, tashmë jo zyrtarisht kanë filluar të hartojnë ofertat dhe programet e tyre politike të cilat do t’ia shpalosin elektoratit të tyre në zgjedhjet e 11 Dhjetorit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.