Kultura E Debatit, Një Parim Që Besoj Se Mungon Tek Shumica E Njerëzve

Kultura E Debatit, Një Parim Që Besoj Se Mungon Tek Shumica E Njerëzve

Nëse shpresojmë se në një të ardhme të afërt të kemi një gjeneratë më të ngritur dhe më të aftë, patjetër e kemi që ata t'i nxisim që të hulumtojnë, t'i analizojnë gjërat, të sigurojnë prova para dhe më pas...

Pozita Duhet Të Konsiderohet Si Përgjegjësi E Jo Si Avantazh

Pozita Duhet Të Konsiderohet Si Përgjegjësi E Jo Si Avantazh

POZITA DHE PËRGJEGJËSIA

Maqedonia Në Prag Të Zgjedhjeve Parlamentare

Maqedonia Në Prag Të Zgjedhjeve Parlamentare

Strukturat politike në forma të ndryshme po bëjnë gara para opinionit publik për të dëshmuar veten se kush nga ata është më i miri dhe cila parti duhet të votohet në zgjedhjet e 11 Dhjetorit.

Çfarë do të ndodh nëse zgjedhjet do të ishin anuluar për të tretën herë?

Çfarë do të ndodh nëse zgjedhjet do të ishin anuluar për të tretën herë?

BALLKANI ËSHTË RAJONI PREJ KU BUROJNË KONFLIKTET

Afërsia e kulturës shqiptare me atë turke

Afërsia e kulturës shqiptare me atë turke

Shqiptarët janë më të përafërt me turqit, se sa me arabët. Në këtë rajon, partneri më i përafërt i shqiptarëve është Turqia. Arabët janë shumë larg. Edhe pse janë të fesë së njëjtë, ka dallim në kulturë. Evropa jo vetëm...

Besnikëria e Hz.Hatixhes R.anha Ndaj Pejgamberit S.A.S

Besnikëria e Hz.Hatixhes R.anha Ndaj Pejgamberit S.A.S

Në librin e autorit Ali Demirel, i titulluar “Si e jetuan Islamin”, i përbërë prej 215 faqeve janë radhitur kujtime të rëndësishme nga jeta shembullore e sahabeve, shokëve të të Dërguarit të Allahut s.a.s.

VMRO-LSDM Përleshen Për Ligjin Për Reklama Dhe Fushata Të  Partive, Kurse Bdi Dhe Pdsh Të Pa Interesuara

VMRO-LSDM Përleshen Për Ligjin Për Reklama Dhe Fushata Të Partive, Kurse Bdi Dhe Pdsh Të Pa Interesuara

Ligji për reklama dhe fushata të partive politike në Maqedoni, që duhet të vlejë për periudhën 100 ditë para zgjedhjeve të ardhshme parlamentare ka shumë mundësi që të jetë një alibi e partive politike për të shtyrë afatin e zgjedhjeve.

Zoti Na Ruajt Nga Hipokrizia! Hasanbegu Në Mes Ndihmës Dhe Propagandës Së Shoqatave

Zoti Na Ruajt Nga Hipokrizia! Hasanbegu Në Mes Ndihmës Dhe Propagandës Së Shoqatave

Më 6 gusht, të këtij viti ndodhi përmbytja më e madhe në historinë e Shkupit, por edhe në historinë e Maqedonisë. Në këtë përmbytje mbi 20 persona humbën jetën dhe shumë të tjerë ngelën pa shtëpi apo pa kulm mbi...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni