Njerëzit Të Mos E Konsideroj Veten Të Garantuar, Por As Edhe Të Mos I Humbin Shpresat

Njerëzit Të Mos E Konsideroj Veten Të Garantuar, Por As Edhe Të Mos I Humbin Shpresat

Ireferohem lexuesit tim që është duke ulëritur pa shpresë, duke menduar se mëkati i tij është aq i madh saqë nuk mund të falet.

Cistet, armiku më i madh i trupit të femrës

Cistet, armiku më i madh i trupit të femrës

Një cist është një qeskë plot me lëng ose material tjetër gjysmë të lëngshëm që formohet në vezore.

Veprimi sipas qejfit

Veprimi sipas qejfit

Sipas mendimit tim, "veprimi sipas qejfit" është sëmundja e shekullit. Mendimi, "Do të veproj sipas qejfit, asnjëri nuk mund të kërkojë llogari dhe të përzihet në punët e mia", është një sëmundje. Tek të gjithë, qoftë të vegjël apo të moshuar,

Punëtori Që Derdh Djersë Shpërblehet, Kurse Ai Që Nuk Punon Nuk Meriton Asgjë

Punëtori Që Derdh Djersë Shpërblehet, Kurse Ai Që Nuk Punon Nuk Meriton Asgjë

Njëajet Kur'anor, sidomos në ditën e fundit të muajit Ramazan, na shtyn që të mendojmë se çfarë thotë ajeti Kur'anor:

Myslimani a mund të bëhet terrorist?

Myslimani a mund të bëhet terrorist?

Pyetja nëse myslimani mund të bëhet terrorist, është parashtruar shumë herë. Shumë është përfolur dhe përgjigja gjithmonë ka qenë e njëjtë - “jo”.

Alkooli, Amoraliteti Dhe Abortet Në Adoleshencë

Alkooli, Amoraliteti Dhe Abortet Në Adoleshencë

Sipas fesë Islame, aborti zbeh marrëdhëniet bashkëshortore dhe e humb seriozitetin e jetës, pasi martesa është rrugë e krijimit të familjes e jo të zhdukjes së anëtarit të ri.

Maqedonia Në Be, Atëherë Kur Kjo E Fundit Do Të Shpërbëhet

Maqedonia Në Be, Atëherë Kur Kjo E Fundit Do Të Shpërbëhet

Në anën tjetër gjeopolitika e re që do të krijohet në Evropë me siguri se akoma më tepër do t’i largojë vendet e Ballkanit Perëndimor, të cilat jo vetëm nga Britania, por edhe nga shumë shtete tjera janë parë si...

Dalja E Britanisë Së Madhe Nga Be-Ja Do Të Gëzoj Shumë Burrështetas

Dalja E Britanisë Së Madhe Nga Be-Ja Do Të Gëzoj Shumë Burrështetas

Dalja e Mbretërisë së Bashkuara nga BE-ja, do të përdoret si alibi nga ana e shumë liderëve shtetërorë, me të cilën do ta arsyetojnë veten e tyre dhe do të mundohen t'i bindin qytetarët e tyre se BE-ja tani më...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni