Ethet Tek Foshnjët

Ethet Tek Foshnjët

Shumë prindër besojnë që sa më i lartë të jetë numri që shënon termometri, aq më i sëmurë është fëmija, por që nuk është aspak e thënë që kjo të jetë e vërtetë.

As Tërmetet Nuk E Dridhën Qeverinë E Maqedonisë

As Tërmetet Nuk E Dridhën Qeverinë E Maqedonisë

Tërmeti prej 4.8 shkallë të Rihterit, nuk preku fare qeverinë e cila vazhdon punën normalisht pasi tani më është në përbërje të plotë.

Rryma, Një Çështje Serioze Që Kërkon Zgjidhje Urgjente

Rryma, Një Çështje Serioze Që Kërkon Zgjidhje Urgjente

Maqedonia Me Taksat Më Të Larta Për Energjinë

Disa Nga Ne Do Të Sprovohen Me Disa Të Tjerë Brenda Nesh

Disa Nga Ne Do Të Sprovohen Me Disa Të Tjerë Brenda Nesh

Pronari i Ditëlindjes së Shenjtë paralajmëron ummetin e tij për ta siguruar unitetin!.Njeriu duhet të krijojë unitetin sepse ai ka logjikë dhe vullnet.

Adoleshenca Moshë E "Krizës Së Identitetit" Të Njeriut E Vështirë Për Tu Menaxhuar

Adoleshenca Moshë E "Krizës Së Identitetit" Të Njeriut E Vështirë Për Tu Menaxhuar

Adoleshenca Ëstë Moshë E Paqartësive, Konfuzionit Dhe Dilemave Personale

Kriza Politika Në Maqedoni Po Shkon Drejt Përshkallëzimit

Kriza Politika Në Maqedoni Po Shkon Drejt Përshkallëzimit

Faktori politik shqiptar pa qëndrim zyrtar për pjesëmarrje në zgjedhje, presin qëndrimin e ndërkombëtarëve.

Kush Do Ta Shpëtoj Shtetin Nga Kaosi?

Kush Do Ta Shpëtoj Shtetin Nga Kaosi?

Maqedonia para kolapsit-partitë politike pa oferta për zgjidhje

Njeriu është i rrethuar me mirësitë që ia ka falur Zoti

Njeriu është i rrethuar me mirësitë që ia ka falur Zoti

A jemi të kënaqur me atë që e posedojmë?

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.