Kanceri i Gjirit

Kanceri i Gjirit

BRCRA1 është gjeni që tregon predispozitën e lartë të dikujt për kancer gjiri dhe ky gjen është lehtësisht i identifikueshëm.

Maqedonia vendi ku gjithçka është legale, por jo edhe legjitime

Maqedonia vendi ku gjithçka është legale, por jo edhe legjitime

Në pikëpamjen politike opozita ende pa ndonjë platformë konkrete për të nxjerr vendin nga kriza, por vetëm me akuza dhe premtime boshe se si duhet të jetë vendi  pa ofruar ndonjë zgjidhje konkrete.

Pse e gjithë bota reagoi kundër uzurpimit të gazetës Zaman?

Pse e gjithë bota reagoi kundër uzurpimit të gazetës Zaman?

Pronar i gazetës Zaman është vetë lexuesi-lexuesi nuk mposhtet

Si filloi tradita e heqjes së tespiheve?

Si filloi tradita e heqjes së tespiheve?

Tespihun që e ke në dorë nuk mund të lëviz pa e lëvizur atë me gishtërinjtë. Gishtërinjtë, të cilët e lëvizin tespihun, përsëri kanë arritur të sjellin në vend synimin e tyre.

Terminatori është shpirti i politikës shkatërruese

Terminatori është shpirti i politikës shkatërruese

Edhe në politikë, njëjtë sikurse terminatori je i programuar për të shkatërruar

Përse duhet dhuruar gjak

Përse duhet dhuruar gjak

Për të dhuruar gjak, duhet të keni ngrënë mirë dhe të keni konsumuar fruta të freskëta ose lëngje frutash të shtrydhura, çaj, kafe me pak sheqer.

Maqedonia në moment të fundit i shmanget krizës politike, zgjedhjet më 5 qershor

Maqedonia në moment të fundit i shmanget krizës politike, zgjedhjet më 5 qershor

Gjithçka është vendosur vetëm pak minuta para afatit ligjor, ndërkohë që partitë politike druanin nga skenarët e mundshëm që mund të vinin në shprehje pas orës 24 të datës 23 shkurt.

E drejta e informimit në mënyrë të paanshme dhe të  saktë

E drejta e informimit në mënyrë të paanshme dhe të saktë

"Ashtu siç ushqehet stomaku, po në të njëjtën mënyrë ushqehet edhe truri. Nëse ne nuk kemi më shumë alternativa të ushqimit, nuk mund të vendosim se cili nga ushqimet është më i shijshëm.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.