Fjala E Lirë Nuk Mund Të Ndalohet “Me Sytë Nga E Ardhmja”

Liria e fjalës është vetëm njëra në serinë e të drejtave universale të njeriut.

Dy palë luftojnë e treta fiton

Dy palë luftojnë e treta fiton

Kriza politike në vend ka filluar shumë kohë më parë , mirëpo kjo u tensionua sidomos pas shpërthimit të bombave, përgjimeve të disa funksionarëve të lartë në qeveri, përfshirë këtu edhe vet kryeministrin që u largua para disa javëve Nikolla...

Kriza politike po thellohet kryeministri ri mbetet nën hijen e ish kryeministrit Nikolla Gruevski

Kriza politike po thellohet kryeministri ri mbetet nën hijen e ish kryeministrit Nikolla Gruevski

Kriza politike në Maqedoni, gjithnjë e më shumë po thellohet ndërsa partitë politike si ato shqiptare po ashtu edhe maqedonase nuk kanë ndonjë agjendë për zgjidhjen e krizës politike.  

Pas gabimit të bërë, ai që merr rrugën në drejtim të kibles, është i shpëtuar!

Pas gabimit të bërë, ai që merr rrugën në drejtim të kibles, është i shpëtuar!

Gati se synimi i të gjithëve është që të vazhdojmë rrugën në drejtim të kibles me durim dhe pa hasur në asnjë pengesë, dhe të përparojmë në atë rrugë para se të bëhemi preh i ndonjë rrëshqitjeje dhe si pasojë...

Autizmi fillon që në shtatzëni

Autizmi fillon që në shtatzëni

Te fëmijët e lindur para kohe, rreziku i autizmit është më i lartë. Këtë fakt e kanë treguar vëzhgimet që i janë bërë trurit dhe konkretisht deformimeve të tij. Megjithatë, studimi i origjinës së autizmit është mjaft i vështirë, sepse...

Si të shërohemi me vaj ulliri

Si të shërohemi me vaj ulliri

“Një ose dy lugë vaj ulliri në ditë, ju mbrojnë nga shumë sëmundje, por sidomos nga ato të zemrës”. Efektet e tij pozitive mbi organizmin lidhen ngushtë me përmbajtjen e lartë të acideve yndyrore dhe substancave antioksiduese.

Gjykata e parë e të drejtave njerëzore në Islam

Gjykata e parë e të drejtave njerëzore në Islam

Shembullin që do ta japim nga gjykata e parë e të drejtave njerëzore është mësim edhe për botëkuptimin e drejtësisë të ditëve të sodit, të cilën edhe sot e kësaj dite e lexojmë me zell dhe e ofrojmë që edhe...

Kriza politike, korrupsioni, konflikti i armatosur në Kumanovë, afera e përgjimeve e karakterizuan MaqedoninË në vitin 2015

Kriza politike, korrupsioni, konflikti i armatosur në Kumanovë...

Kriza politike, korrupsioni, konflikti i armatosur në Kumanovë, afera e përgjimeve, falsifikimi i procesit zgjedhor, prokurori special, ndotja dhe krimi i organizuar, dështimi drejt integrimit në strukturat euroatlantike janë çështjet të cilat e karakterizuan vendin gjatë vitit 2015.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni