Rëndësia e të qenit mësues dhe njëkohësisht edukatorë

Rëndësia e të qenit mësues dhe njëkohësisht edukatorë

"Shumë njerëz mund të jenë mësues, por numri i edukatorëve është shumë i kufizuar." M. F. Gylen

Zoti i fal një populli atë që e meriton!

Zoti i fal një populli atë që e meriton!

Ajetet Kur'anore në suret Enfal dhe Raad na e bëjnë paralajmërimin e lartpërmendur: "Allahu, nuk ia ndryshon kurrë një mirësi që ia ka dhënë një populli, derisa ata ta ndryshojnë falënderimin ndaj asaj mirësie! Do të thotë se mirësia rritet...

Makinat luksoze të liderëve politik sfidojnë biçikletën e van hojte

Makinat luksoze të liderëve politik sfidojnë biçikletën e van hojte

Kriza politike në Maqedoni, mbetet në pikën zero

ACITAD dhe MIBA do të jenë promotorë të biznesit shqiptarë

ACITAD dhe MIBA do të jenë promotorë të biznesit shqiptarë

Përshtypjet nga takimi mbarëkombëtarë në Tiranë

Ç'është kjo dhunë dhe terror që po përhapet në shoqërinë Islame

Ç'është kjo dhunë dhe terror që po përhapet në shoqërinë Islame

Duhet t'i hedhim një sy vetes tonë dhe të shohim se në çfarë gjendje jemi. Sot, ne myslimanët jemi diku 2 miliardë njerëz në botë, por të kapluar me shumë probleme. Terrori, dhuna, injoranca, varfëria dhe shumë e shumë probleme...

Si mund të minimizohet importi i mishit?

Si mund të minimizohet importi i mishit?

Rreth 35% ose 1/3 e mishit që e konsumojmë, gjegjësisht 1/3 e mishit që gjendet nëpër mishtore të ndryshme është mish i importuar nga jashtë. Kjo shifër nuk është për t’u nënçmuar ngase jo vetëm që i bën njerëzit të...

Ironia nuk ka fund “Ironia nuk ka fund Bombat në Maqedoni, pasojat në Kosovë!!!”

Ironia nuk ka fund “Ironia nuk ka fund Bombat në Maqedoni, pasojat në Kosovë!!!”

Është një teori shumë e famshme në fizikë, e cila më shumë njihet me emrin e saj në gjuhën angleze “butterfly effect” që në shqip do të thotë “ndikimi i një fluture”.

Shtetet etnike, realitet apo iluzion

Shtetet etnike, realitet apo iluzion

Jetojmë në një botë të njëjtë dhe të vetëm, por me shumë dallime dhe me ndarje imagjinare. Deri sa para një shekulli nuk kanë ekzistuar territore sipas perceptimeve kombëtare, me fillimin e shekullit XX fillojnë të formohen shtetet kombëtare.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni