Bakteret vrasëse dhe antibiotikët

Bakteret vrasëse dhe antibiotikët

Antibiotikët kanë qenë një nga sukseset më të mëdha në historinë e mjekësisë. Gjithsesi, bakteret po përshtaten me shpejtësi ndaj këtij armiku dhe po gjejnë mënyra të reja për t’u shpëtuar ilaçeve.

“Stambolli është Kajro, Kajroja është Stamboll”

“Stambolli është Kajro, Kajroja është Stamboll”

Para disa ditëve, kryeministri i Republikës së Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, qëndroi në Kosovë, ku u takua me kryeministrin e Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Fjalët e arta që kujtojnë përgjegjësitë tona!

Fjalët e arta që kujtojnë përgjegjësitë tona!

Këto fja­lë të ar­ta në niv­el të një bib­li­ot­eke, të cil­at i nxo­ra nga  përm­bajtja par­a­laj­mër­uese e lig­jër­atës së Hox­hë Ef. Fet­ullah Gylen­it, nga web­por­ta­li ‘herk­ul.org’, shpres­oj që do ta lex­o­jë me vë­mend­je çdo per­son që pose­don ndjen­jë përg­jeg­jë­sie.

22 vjet pavarësi, 22 vjet varësi

22 vjet pavarësi, 22 vjet varësi

Edhe pse u bënë 22 vjet nga pavarësia e vendit, akoma nuk mund të themi për ne shqiptarët, si komb i dytë me madhësi në këtë shtet, se kemi arritur synimin tonë.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.