Ushqimi haram e ngurtëson zemrën

Pejgamberi s.a.s. i cili na porosit që të tregojmë kujdes të madh ndaj gjërave haram, në një hadith të Tij na paralajmëron në këtë mënyrë: ‘’Kufijtë e hallallit dhe haramit janë përcaktuar dhe janë të qartë; mirëpo në mesin e...

Agjërimi na sjell edhe shëndet!

Me ardhjen e Ramazanit, në jetën tonë të përditshme do të bëhen ndryshime serioze. Orari i gjumit dhe mënyra e ngrënies do të ndryshojnë. Atëherë, çfarë duhet të bëjmë për një ramazan më të shëndetshëm?

Agjërimi nuk mbahet vetëm me lukth

Gjithsesi se është me rëndësi të madhe që agjërimi të mbahet jo vetëm me vetëpërmbajtje nga të ushqyerit, por edhe në drejtimet e tjera të sjelljes njerëzore, duke mos bërë asnjë lëshim. Me qëllim që agjërimi ynë të mos pësojë...

Please publish modules in offcanvas position.