Dobitë e agjërimit për veshkat dhe rrugët urinare

Në një studim të bërë në Degën e Urologjisë të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit el-Ez'her, janë arritur përfundime të ngjashme. Në këtë studim janë trajtuar gjithsej 70 vetë, të gjithë të agjëruar, ndër të cilët ka pasur të sëmurë...

Pejgamberi (s.a.s) ynë thotë: Gëzimi i të agjëruarit

"Çdo vepër e njeriut shumëfishohet. (Ngaqë sunneti i Krijuesit të Gjithësisë në lidhje me këtë çështje është si në vijim): "Çdo vepër e mirë dhe e hajrit shënohet sa dhjetëfishi i saj, kjo ndonjëherë mund të arrijë edhe shtatëqindfishin".

KUPTIMI I BRENDSHËM I AGJËRIMIT

Qëllimi ynë bazë këtu është të qëndrojmë mbi kuptimin e brendshëm të agjërimit, mbi aspektin e tij shpirtëror. Por më parë le të qëndrojmë te disa pika lidhur me aspektin formal të tij.

Dobitë mjekësore të mbajtjes së agjërimit

Mungesa e ujit gjatë agjërimit shkakton dendësimin e të gjitha lëngjeve që ndodhen në trup. Humbja e lehtë e ujit (dehidratimi) që ndodh në agjërim, është mekanizëm i trupit për të mbrojtur ujin e vet dhe, siç ndodh te bimët,

Please publish modules in offcanvas position.