Barishtet e karotave për zemrën, veshkat dhe kockat

Barishtet e karotave për zemrën, veshkat dhe kockat

Keni dëgjuar për barishtet e karotave? Janë ato bishtat e gjatë që formojnë një mburojë të gjelbër mbi karotë. Shumë prej konsumatorëve preferojnë t’i shkulin ato, me shpresën që karota do të peshojë më pak.

Çfarë tregojnë thonjtë që thyhen për shëndetin?

Çfarë tregojnë thonjtë që thyhen për shëndetin?

Nëse keni thonj që këputen gjëja e parë që na shkon në mënd është të përdorim një forcues me bazë kalciumi dhe keratine dhe e dyta është të masazhojmë thonjtë me vaj ulliri dhe limon.

Çfarë i ndodh organizmit nëse hani shegë në mëngjes

Çfarë i ndodh organizmit nëse hani shegë në mëngjes

Shëndeti, metabolizmi e të tjerë kanë një rol ndikues në përthithjen e vlerave të shegës.

Pse na dhembin veshët, shkaqet dhe mënyrat e trajtimit

Pse na dhembin veshët, shkaqet dhe mënyrat e trajtimit

Një infeksion i veshit të mesëm, zakonisht i quajtur vetëm një infeksion i veshit, është një shkak i zakonshëm i dhimbjes së veshit.

Sa kafe në ditë mund të pijë një person që vuan nga tensioni i lartë?

Sa kafe në ditë mund të pijë një person që vuan nga tensioni i lartë?

Pjesëmarrësit në studim kishin një tension sistolik të gjakut që varionte nga 40 deri në 159 mm/Hg dhe një tension diastolik që varionte nga 90 deri në 99 mm/Hg.

Hani spinaq për jetë pa stres

Hani spinaq për jetë pa stres

Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit.

Zemërimi e dëmton shëndetin më shumë sesa trishtimi

Zemërimi e dëmton shëndetin më shumë sesa trishtimi

Ne e dimë që ndjenjat mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në mirëqenien tonë fizike dhe mendore. Por, a mund ta masim këtë peshë, dhe të bëjmë krahasime mes gjendjeve të ndryshme shpirtërore, dhe efekteve të tyre në shëndetin...

Pse nuk duhet të pini ujë të gazuar para gjumit?

Pse nuk duhet të pini ujë të gazuar para gjumit?

Sipas disa faqeve të internetit, pirja e ujit me gaz para se të shkoni në shtrat shkakton pagjumësi. Edhe pse nuk ka studime shkencore që e vërtetojnë gjithë këtë, ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në lidhje me pirjen...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni