A është e shëndetshme të pini çaj jeshil para gjumit?

A është e shëndetshme të pini çaj jeshil para gjumit?

Ndërsa shumë preferojnë të pinë çaj tradicional, një pjesë e njerëzve janë të prirur të konsumojnë çaj jeshil. Kjo është për shkak të numrit të përfitimeve shëndetësore nga konsumimi i tij.

Cilët persona janë të rrezikuar nga gripi i ashpër këtë dimër?

Cilët persona janë të rrezikuar nga gripi i ashpër këtë dimër?

Sezoni i gripit që vjen në Evropë mund të jetë i vështirë për të moshuarit dhe njerëzit me sistem imunitar të dobësuar, paralajmëroi të martën agjencia e shëndetit publik të BE-së, duke shtuar se gripi mund të ‘fusë një tendosje...

Rëndësia e ullinjve për shëndetin

Rëndësia e ullinjve për shëndetin

Shumë njerëz do të thonë se i urrejnë ullinjtë vetëm për një arsye, ajo është mënyra e shijimit të tyre.

Muaji i qershive: Pse duhet t’i konsumoni ato sa më shumë

Muaji i qershive: Pse duhet t’i konsumoni ato sa më shumë

Qershori njihet si muaji i qershive, prandaj ato nuk guxojnë të mungojnë në tryezën tuaj.

A e dini se leximi i librave përmirëson shëndetin? Ndikon më shumë në këto 9 gjëra

A e dini se leximi i librave përmirëson shëndetin? Ndikon më shumë në këto 9 gjëra

Librat ju lejojnë të udhëtoni kudo pa lëvizur dhe përmes tyre, ne njohim botët krejtësisht të reja, dimensionet krejtësisht të reja, ne zgjerojmë fjalorin tonë, dhe në të njëjtën kohë kemi një kohë të mirë, dhe kohën e lirë e...

Keni kaluar Covid-19? Ky është ‘sekreti’ për të kuptuar nëse mushkëritë janë të pastra

Keni kaluar Covid-19? Ky është ‘sekreti’ për të kuptuar nëse mushkëritë janë të pastra

Nëse jeni një njeri që e keni kaluar Covid-19 tashmë, mund ta kuptoni nëse mushkëritë janë pastruar plotësisht me një ushtrim shumë të thjeshtë.

Të mirat dhe të këqijat e Kafesë

Të mirat dhe të këqijat e Kafesë

Kafeja është një ndër pijet më të konsumuara në të gjithë botën, e përbërë prej kokrrave të thara (pjekura) të kafesë, që rrjedhin nga druri i kafesë.

Coronavirusi “e zhduk” gripin sezonal në Maqedoni, 73% më pak raste se vitin e kaluar

Coronavirusi “e zhduk” gripin sezonal në Maqedoni, 73% më pak raste se vitin e kaluar

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni informon se në sezonin 2020/2021 numri i përgjithshëm i të sëmurëve nga gripi sezonal është 433. Kjo është 73.2% më pak raste me grip sezonal në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.