Krijohet Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit Parashikimi i motit, e premte 18 janar 2019 Vitaminat që ju duhen për kujtesë, energji, gjumë, e shëndet të mirë

Krijohet Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit Parashikimi i motit, e premte 18 janar 2019 Vitaminat që ju duhen për kujtesë, energji, gjumë, e shëndet të mirë

Vitaminat janë shumë të rëndësishme për organizmin tonë. Ato luajnë një rol të mirë në shëndetin tonë dhe në forcimin e sistemit imunitar. Më poshtë do të mësoni se çfarë përfitoni prej tyre.

Qytetarët e Shkupit pinë ujë të pastër dhe të shëndetshëm

Qytetarët e Shkupit pinë ujë të pastër dhe të shëndetshëm

Banorët e Shkupit pinë ujë të pastër dhe të shëndetshëm dhe nuk duhet të brengosen nëse ka mjaftueshëm, me çfarë cilësie dhe në cilën pjesë të ditës. Ujë ka mjaftueshëm. Këtë sot e theksoi kryetari i Shkupit, Petre Shilegov, drejtor...

Është rritur kuota e barnave në barnatoret e Maqedonisë për muajin mars

Është rritur kuota e barnave në barnatoret e Maqedonisë për muajin mars

Gjithsej 776 shtëpi private shëndetësore-barnatore me të cilat për momentin Fondi për Sigurim Shëndetësor ka të nënshkruar kontratë, për muajin mars 2019 do marrin rritje të baraspeshuar të kuotave për ilaçe prej 12 mijë denarë, njoftojnë nga FSSH, njofton Lajmi.net. 

Negative rezultatet nga 48-të kampionet e marra nga disa shkolla dhe kopshte, nuk ka raste të reja të MRSA-së

Negative rezultatet nga 48-të kampionet e marra nga disa shkolla dhe kopshte, nuk ka raste të reja të MRSA-së

Janë negative rezultatet nga 48-të kampionet e marra nga disa shkolla dhe kopshte në Çair dhe Butel, që është dashur të tregojnë nëse ka prani të bakterit MRSA. Këtyre ditëve nuk ka asnjë rast të ri me bakterin MRSA.

PRINDËRIT QË KANË FËMIJË,  JANË HERONJTË E VËRTETË

PRINDËRIT QË KANË FËMIJË, JANË HERONJTË E VËRTETË

Psikologe, Njomza Beqiri

PRINDËRIT QË KANË FËMIJË, JANË HERONJTË E VËRTETË

Të jesh prind i një fëmije ndryshe, është një nga detyrimet më të rënda. Ato prind do ti quaja Heronjtë, sepse kanë mbi supe- barën ,misionin, sfidën, qëllimin më...

Ushqehuni shëndetshëm në pranverë

Ushqehuni shëndetshëm në pranverë

Ndërsa jemi në prag të stinës së pranverës, frutat dhe perimet duhet të shoqërojnë vaktet tona.

Zbulo çfarë tregon forma e kërthizës tënde

Zbulo çfarë tregon forma e kërthizës tënde

Shiko formën e kërthizës dhe shpjegimi mund të të duket i çuditshëm, por nuk ka dyshim që do habitesh nga ajo që do tregojë kërthiza për personalitetin tëndmë të fshehur.

Qeveria, plan për uljen e vdekshmërisë te foshnjat

Qeveria, plan për uljen e vdekshmërisë te foshnjat

Si pasojë e mungesës së theksuar të gjinekologëve të rinj, ministria e Shëndetësisë ka përpiluar plan i cili obligon gjinekologët specialistë të nivelit sekondar që të kryejnë kontrollet e nivelit primar në zonat ku ka mungesë të gjinekologëve dhe ambulancave...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni