Na shijojnë ushqimet e kripura, por qëndroni larg prej saj!

Na shijojnë ushqimet e kripura, por qëndroni larg prej saj!

Edhe pse na pëlqejnë shumë ushqimet e kripura, mjekët këshillojnë që ato të përdoren sa më pak që të jetë e mundur. Kjo veçanërisht në rastet kur kemi të bëjmë me sëmundje të veshkave, apo të zemrës.

Këto 5 objekte toksike i kemi në shtëpi

Këto 5 objekte toksike i kemi në shtëpi

Janë  disa objekte në shtëpi të cilat mund të jenë toksike.

Kompensatë

Përmbajtja e saj ngjitet me rrëshirë, që është një helm që godet drejt për drejtë sytë dhe rrugët e frymëmarrjes. për më tepër shkakton probleme shëndeti dhe te...

Jo banane në mëngjes, tani e di që s’duhet!

Jo banane në mëngjes, tani e di që s’duhet!

Të gjithë e dimë tashmë që mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës dhe ndoshta jeni të kënaqur që bëni pjesë tek njerëzit që nuk i rezistojnë dot tundimit për të ngrënë një vakt të mirë në mëngjes.

Fëmijët janë më inteligjentë kur kanë pak lodra!

Fëmijët janë më inteligjentë kur kanë pak lodra!

Ditët e sotme fëmijët kanë mundësi zgjedhjesh të pafundme përsa i përket lodrave: që nga ato me bateri e deri tek platformat dixhitale.

Çfarë ndodh me indet yndyrore kur humbim kilogramë?

Çfarë ndodh me indet yndyrore kur humbim kilogramë?

Zakonisht besohet se kur humbim peshë, indet yndyrore shndërrohen në energji.

Lodrat prej gome me të cilat lahen fëmijët përplot me baktere

Lodrat prej gome me të cilat lahen fëmijët përplot me baktere

Shkencëtarë amerikanë dhe zviceranë konstatuan se lodrat e fëmijëve prej gome me të cilat lahen janë përplot me baktere të ndryshme.

Rritje e frikshme e përdorimit të antibiotikëve, ekspertët në alarm!

Rritje e frikshme e përdorimit të antibiotikëve, ekspertët në alarm!

Një rritje frikshme e përdorimit të antibiotikëve ka bërë që ekspertët e shëndetit publik të apelojnë për strategji të reja, që do të vinin nën kontroll përdorimin e tepruar të ilaçit, dhe për investime më të mëdha për të siguruar...

A po harrojnë fëmijët si mbahet lapsi?

A po harrojnë fëmijët si mbahet lapsi?

Teknologjitë e reja po e ndryshojnë shumë jetën tonë, sidomos atë të fëmijëve.

Në ndryshim nga brezat e kaluar fëmijët e sotëm ndërveprojnë gjithnjë e më tepër me kompjutera ose aparate të tjera dhe kalojnë më pak kohë duke kryer...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni