Katër llojet e puthjeve që një prind duhet t’i dhurojë fëmijëve

Katër llojet e puthjeve që një prind duhet t’i dhurojë fëmijëve

Çdo prind prind duhet t’i dhurojë fëmijëve të tij çdo ditë katër lloje të puthjeve. Secila prej tyre ka një domethënie të veçantë, varësisht nga lloji i puthjes.

Jemi në mars, nisni punët e kopshtit, është koha të mbillni lule!

Jemi në mars, nisni punët e kopshtit, është koha të mbillni lule!

Jemi në mars dhe është koha t’ja filloni nga punët e kopshtit. Për të gjithë ata që pëlqejnë lulet, le të fillojnë mbjelljen e tyre.

Operacioni me qelizat staminale ua ktheu shikimin dy britanikëve

Operacioni me qelizat staminale ua ktheu shikimin dy britanikëve

Ekipi hulumtues britaniko-amerikan kreu operacion të suksesshëm për kthimin e shikimit dy personave të rritur, të cilët kanë vuajtur nga degjenerimi makular, që është e ndërlidhur me procesin e plakjes së syrit dhe shkakton verbëri.

Si të krijoni lagështi kur ajri në shtëpi është i thatë?

Si të krijoni lagështi kur ajri në shtëpi është i thatë?

Gjatë ditëve të dimrit ajri në hapësirat e mbyllura është i thatë për shkak të ngrohjes.  Sasia normale e lagështisë në hapësirën e mbyllur gjatë dimrit duhet të jetë midis 30 dhe 50 për qind.

E qetë gjendja me fruthin, rekomandime për parandalimin e përhapjes

E qetë gjendja me fruthin, rekomandime për parandalimin e përhapjes

Gjendja me fruthin në shtet është e qetë, nga fillimi i vitit janë regjistruar nëntë raste prej të cilave vetëm katër janë të lidhura në mënyrë epidemiologjike, kumtoi Komisioni për sëmundje infektuese në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë pas takimit...

Spinaqi e rregullon tensionin e gjakut

Spinaqi e rregullon tensionin e gjakut

Për përmirësimin më të shpejtë dhe më të lehtë të shëndetit dhe pamjes fizike, spinaqi duhet më shpesh të jetë i pranishëm në ushqim.

Shëroni infeksionin e veshit duke përdorur lëngun e limonit

Shëroni infeksionin e veshit duke përdorur lëngun e limonit

Infeksionet e veshit janë të zakonshme, veçanërisht te fëmijët.

Si të dalloni mjaltin e vërtetë nga ai artificial

Si të dalloni mjaltin e vërtetë nga ai artificial

Me ndihmën e këtyre 10 mënyrave mund të zbulojmë nëse mjalti është i  vërtetë ose jo.

1.Merrni pak mjaltë dhe fërkojeni atë në mes të gishtit tregues dhe gishtit të madh derisa të shpërbëhet. Mjalti i pastër është i mirë për lëkurë dhe nuk është...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni