Ulja e duhanpirjes, OBSH vendos objektiva

Duhanpirja është një ndër shkaqet kryesore të vdekshmërisë në Shqipëri, ndërsa Organizata Botërore e Shendetësisë kërkon reduktimin e mëtejshmëm të saj.

Hunda fsheh një antibiotik të rëndësishëm

Antibiotikët janë gjithmonë elemente të rëndësishme që ndihmojnë në zhvillimin e farmaceutikës. Por mungesa e tyre si dhe rritja e rezistencës së baktereve kundër ilaçeve e ka shqetësuar komunitetein shkencor.

Pse qeshin fëmijët ?

Një ekip ekspertësh në informatikë, robotikë dhe psikologjinë e zhvillimit, konfirmojnë atë që pjesa më e madhe e prindërve e dyshonte.

Please publish modules in offcanvas position.