Hani më shumë jogurt për të zvogëluar rrezikun e sëmundjeve të zemrës Hani më shumë jogurt për të zvogëluar rrezikun e sëmundjeve të zemrës Hani më shumë jogurt për të zvogëluar rrezikun e sëmundjeve të zemrës

Hani më shumë jogurt për të zvogëluar rrezikun e sëmundjeve të zemrës

Detyra jonë është të kujdesemi maksimalisht për shëndetin, sidomos kur kemi zgjidhje natyrale. Për t’i shpëtuar problemeve të zemres konsumoni kos.

Truri, organ që të mahnit!

Truri, organ që të mahnit!

Trurit të njeriut nuk i mbaron kurrë memoria. Truri i një njeriu të rritur është si një sfungjer thithës dhe supozohet se ai duhet të jetë në gjendje për të regjistruar fakte dhe përvoja të reja pafundësisht.

Bëjeni hekurin të ri me këto 4 sekrete

Bëjeni hekurin të ri me këto 4 sekrete

Ndodh shpesh që hekuri i rrobave të ngjis te rrobat nga papastërtit që ka mbledhur. Më poshtë do të lexoni disa mënyra shumë të thjeshta se si ta pastroni hekurin.

Përdorni aspirinën për t’i zbardhur rrobat dhe për t’i larguar njollat e djersës

Përdorni aspirinën për t’i zbardhur rrobat dhe për t’i larguar njollat e djersës

Është vështirë të mirëmbahet bardhësia e rrobave e gjithashtu edhe heqja e njollave.

Por një nga problemet më të mëdha është humbja e ngjyrës së rrobave pas disa larjeve.

Qëndroni sa më gjatë në këmbë, tre kilogramë më pak në vit

Qëndroni sa më gjatë në këmbë, tre kilogramë më pak në vit

Qëndrimi për një kohë të gjatë ulur është një nga shqetësimet më të mëdha vitet e fundit për mjekët.

Një studim i bërë së fundmi ka llogaritur se një person që peshon 65 kg mund të humbasë deri në 10...

Ruani shikimin e fëmijëve, 90 minuta në ditë jashtë në dritën natyrore

Ruani shikimin e fëmijëve, 90 minuta në ditë jashtë në dritën natyrore

Miliona fëmijë janë në rrezik të dëmtimit afatgjatë të syve, sepse ata nuk kalojnë kohë të mjaftueshme jashtë në dritën natyrore, ka paralajmëruar një ekspert .

David Allamby, një oftalmolog dhe drejtor i Klinikës së Fokusit në Londër, thotë se...

Terapia e re me kafshë shtëpiake për të sëmurët me Alzhaimer

Terapia e re me kafshë shtëpiake për të sëmurët me Alzhaimer

Në Mantova të Italisë po aplikohet një praktikë e re për të ndihmuar personat që vuajnë nga sëmundja e Alzhaimerit.

Lavatriçja ju lan rrobat, po ju e lani ndonjëherë?

Lavatriçja ju lan rrobat, po ju e lani ndonjëherë?

Lavatriçja na lan rrobat, por në të njëjtën kohë ajo ka nevojë që herë pas here të pastrohet e të mirëmbahet.

Pas larjes së rrobave ajo ka aromë të pakëndshme, si dhe ndodh që brenda gomës së makinës apo në...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni