Pse na dhembin veshët, shkaqet dhe mënyrat e trajtimit

Pse na dhembin veshët, shkaqet dhe mënyrat e trajtimit

Një infeksion i veshit të mesëm, zakonisht i quajtur vetëm një infeksion i veshit, është një shkak i zakonshëm i dhimbjes së veshit.

Ndodh kur lëngu bllokohet në veshin e mesëm. Normalisht, tubi Eustachian lejon që ky lëng të kullojë, por ndonjëherë ai tub bllokohet. Nëse lëngu është bllokuar në vesh për një kohë të gjatë, ai mund të infektohet me baktere.

Simptomat e një infeksioni të veshit përfshijnë dhimbje veshi dhe temperaturë. Mund të përfshijë gjithashtu kullimin e lëngjeve nga veshi. Një emër tjetër për një infeksion të veshit të mesëm është otitis media.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.