Hidhet në treg vetura që do t'ju shpëtojë nga trafiku

Hidhet në treg vetura që do t'ju shpëtojë nga trafiku

Të gjithëve ju ka ndodhur që të ngeceni me orë të tëra në trafik, duke u bërë vonë për në destinacionin tuaj.

Apple nxjerr në treg iPhone 7 në ngjyrë të kuqe

Apple nxjerr në treg iPhone 7 në ngjyrë të kuqe

Apple ka nxjerrë në treg një linjë të kuqe të Iphone, një prodhim special i iPhone 7 dhe iPhone 7 plus.

Family Link, aplikacioni që ndihmon prindërit të monitorojnë fëmijët

Family Link, aplikacioni që ndihmon prindërit të monitorojnë fëmijët

Google ka prezantuar një aplikacion i cili do të ndihmojë prindërit të monitorojnë përdorimin e telefonit të fëmijëve të tyre.

Supermakina elektrike kineze do të shitet në tregun amerikan brenda 2020

Supermakina elektrike kineze do të shitet në tregun amerikan brenda 2020

Shitja e makinave elektrike në SHBA nga një kompani kineze do të fillojë në 2020"- 2020.

Automobilat së shpejti do të mund të fluturojnë

Automobilat së shpejti do të mund të fluturojnë

Parashikimet nga filmat shkencor-fantastik tashmë realizohen.

Ky virus po rrezikon një miliardë përdorues të Whatsapp dhe Telegram

Ky virus po rrezikon një miliardë përdorues të Whatsapp dhe Telegram

WhatsApp dhe Telegram, dy chat-et popullore që së bashku kalojnë 1 miliardë përdorues, mund të hakohen vetëm me një foto.

Kufjet më të shtrenjta në botë (video)

Kufjet më të shtrenjta në botë (video)

Kufjet "Focal Utopia by Tournaire" ofrojnë zë të jashtëzakonshëm, ndërsa çmimi i tyre është 110.000 euro mahnitëse.

WhatsAp prezanton opsionin e ri për bizneset

WhatsAp prezanton opsionin e ri për bizneset

WhatsApp tashmë do t’i lejojë bizneset që të komunikojnë drejtpërdrejt me konsumatorët.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni