Ky virus po rrezikon një miliardë përdorues të Whatsapp dhe Telegram

Ky virus po rrezikon një miliardë përdorues të Whatsapp dhe Telegram

WhatsApp dhe Telegram, dy chat-et popullore që së bashku kalojnë 1 miliardë përdorues, mund të hakohen vetëm me një foto.

Kufjet më të shtrenjta në botë (video)

Kufjet më të shtrenjta në botë (video)

Kufjet "Focal Utopia by Tournaire" ofrojnë zë të jashtëzakonshëm, ndërsa çmimi i tyre është 110.000 euro mahnitëse.

WhatsAp prezanton opsionin e ri për bizneset

WhatsAp prezanton opsionin e ri për bizneset

WhatsApp tashmë do t’i lejojë bizneset që të komunikojnë drejtpërdrejt me konsumatorët.

Ndërtohet super-jahti Bugatti i frymëzuar nga makina Chiron

Ndërtohet super-jahti Bugatti i frymëzuar nga makina Chiron

Ndërtohet jahti që frymëzon mitiken Chiron, nënshkruar nga Bugatti dhe Palmer Johnson.

Volkswagen prezanton makinën pa shofer

Volkswagen prezanton makinën pa shofer

Kompania e automobilizmit Volkswagen ka sjellë makinën pa shofer. Makina është përshkruar si një kryqëzim midis “një tosteri dhe Apple iMac me rrota”.

Ky është kamioni Volvo që shpenzon pak dhe nuk krijon zhurmë

Ky është kamioni Volvo që shpenzon pak dhe nuk krijon zhurmë

Volvo Concept Truck është kamioni i ardhshëm hibrid i Volvos, ku motori dizel do të ndihmohet nga ai elektrik.

Samsung Galaxy S7 edge shpallet telefoni më i mirë i vitit 2016

Samsung Galaxy S7 edge shpallet telefoni më i mirë i vitit 2016

Në Kongresin Botëror të Celularëve në Barcelonë është shpallur smartphone-i më i mirë i vitit 2016.

Prezantohet platforma Youtube TV

Prezantohet platforma Youtube TV

YouTube njofton për platformën e re Youtube TV. transmetimet e Live TV vijnë me kanalet e njohura ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN, rrjetin e sporteve rajonale dhe dhjetra kanale të popullarizuara kabllore.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni