Maramendëse, në 10 vite u prodhuan 7 miliardë smartphone

Maramendëse, në 10 vite u prodhuan 7 miliardë smartphone

Nga viti 2007, vit kur u hodh në treg iPhone i parë, janë prodhuar 7.1 miliardë smartphone.

Samsung lançon tabletin e ri me shumë risi teknologjike

Samsung lançon tabletin e ri me shumë risi teknologjike

Samsung Electronics ka lançuar Samsung Galaxy Tab S3, tablet i dizenjuar me stil dhe me një teknologji të avancuar kompjuterike duke ofruar një përvojë të lëvizshme premium.

Rikthehet "dashuria e vjetër", zbulohen detajet e Nokia 3310 të ri

Rikthehet "dashuria e vjetër", zbulohen detajet e Nokia 3310 të ri

Disa muaj më parë kompania Nokia ka “tronditur” ose “gëzuar” klientët e saj duke thënë se do të nxjerrë sërish në treg telefonin legjendar Nokia 3310 por me një modelim të ri.

Facebook bashkë me Microsoft do të ndërtojnë një kabëll optik për të lidhur SHBA-të me Europën

Facebook bashkë me Microsoft do të ndërtojnë një kabëll optik për të lidhur SHBA-të me Europën

Facebook dhe Microsoft kanë bashkuar forcat për të ndërtuar një kabëll nënujor i cili do të shtrihet mëse 4,000 milje nën Oqeanin Atlantik.

iPhone 8 i ri do të ketë kamerë revolucionare ‘3D selfie’

iPhone 8 i ri do të ketë kamerë revolucionare ‘3D selfie’

Para 10 viteve, Steve Jobs kishte dalë në skenë për të zbuluar iPhonin e parë duke thënë: Kohë pas kohe, një produkt revolucionar vjen e ndryshon gjithçka.

iPhone 8 mund të karikohet me wireless

iPhone 8 mund të karikohet me wireless

Smartphone-i i shumëpritur iPhone 8 mund të ketë një sistem ushqimi wireless, pa kabuj.

Nokia 3310 rikthehet në versionin modern

Nokia 3310 rikthehet në versionin modern

HMD Global do të paraqesë në fund të muajit një version modern të një prej telefonave celular më të njohur që ka bërë historinë.

Teknologji: Ura e parë e shtypur me printer 3D

Ura e parë e shtypur me printer 3D

Një park në Madrid duket paksa ndryshe me urën e shtypur me printer 3D.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni