Në të ardhmen më shumë se 250,000 të punësuar në Britani do të zëvendësohen nga robotët

Në të ardhmen më shumë se 250,000 të punësuar në Britani do të zëvendësohen nga robotët

Në Britani më shumë se 250,000 vende pune të zëna nga sektori publik mund të zëvendësohen nga robotë në 15 vitet e ardhshme.

Vendi ku ruhet gjithçka që ju keni në "Facebook"

Vendi ku ruhet gjithçka që ju keni në "Facebook"

Qyteza Prineville në Oregon të SHBA-së është vendi ku "Facebook"-u ndërtoi bazën e parë të të dhënave.

Smart - orët do të na tregojnë se jemi të ftohur 12 orë para se kjo të ndodh

Smart - orët do të na tregojnë se jemi të ftohur 12 orë para se kjo të ndodh

Profesori amerikan Majkëll Snajder nga Universiteti në Stenford, me ekipin e tij të shkencëtarëve, përpunojnë aplikacion që do të na tregojë se jemi të sëmurë 12 orë para se kjo të ndodh, shkruan "Dejli mejl".

Shkencëtarët drejt rrugës për të krijuar “Quantum”, kompjuterin e së ardhmes

Shkencëtarët drejt rrugës për të krijuar “Quantum”, kompjuterin e së ardhmes

Një grup shkencëtarësh po përpiqen për të siguruar teknologjinë që garanton funksionimin 100% të një procesori quantum në një kompjuter.
Shkencëtarët deri tani nuk kanë mundur ta realizojnë një gjë të tillë dhe asnjëherë nuk është arritur që të tejkalohet 1%

iPhone-t e së ardhmes do të përdorin LiFi, një teknologji 100 herë më e shpejtë se WiFi

iPhone-t e së ardhmes do të përdorin LiFi, një teknologji 100 herë më e shpejtë se WiFi

Në versionet e ardhshme Apple po mendon të përdorë valët LiFi. Përfitimi kryesor që kanë këto valë është se mund të arrijnë një shpejtësi 100 herë më të madhe se Wifi që përdorim aktualisht. Rrjetet Wifi të cilat varen nga...

Google bllokon 200 webfaqe për publikimin e lajmeve të pasakta

Google bllokon 200 webfaqe për publikimin e lajmeve të pasakta

Google sëfundmi ka bërë pastrimin e 200 webfaqe duke u hequr nga platforma e tij e reklamave, për shkak se beson se janë të bazuara në publikimin e lajmeve të rreme.

5 aplikacionet më të sigurta për mesazhe

5 aplikacionet më të sigurta për mesazhe

Ne të gjithë dërgojmë mesazhe me shumë aplikacione të njohura të cilat mund të përgjohen dhe të lexohen.

Youtube sfidon Facebook, së shpejti do të vijë si një rrjet social

Youtube sfidon Facebook, së shpejti do të vijë si një rrjet social

Youtube do të shkëputet nga të qënit thjesht një platformë e madhe e videove dhe shumë shpejt ai do të jetë edhe një rrjet social ku njerëzit mund të shkëmbejnë mesazhe.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni