15 celularët e pashkatrueshëm në historinë e teknologjisë

15 celularët e pashkatrueshëm në historinë e teknologjisë

Bota e teknologjisë ka ardhur gjithnjë e më shumë në zhvillim dhe sot rrallë ndonjë person mund të jetë që nuk ka një smartfon në dorë.

Teknologjia prezanton dyshekun që na ndalon të gërhasim

Teknologjia prezanton dyshekun që na ndalon të gërhasim

Pasi mjekësia nuk ka gjetur një zgjidhje për njerëzit të cilët gërhasin, teknologjia tashmë ka një zgjidhje dhe është e hatashme.
Një dyshek i ri ‘inteligjent’ është projektuar që të ndalojë njerëzit të gërhasin.

15 uebfaqet më të dobishme në botë

15 uebfaqet më të dobishme në botë

E gjithë bota sot varet nga komunikimi dhe ndërveprimi i informacionit online. Interneti është një vorbull e madhe dijesh në të cilët mund të gjeni informacione nga më të ndryshmet, kurse, përkthime, analiza etj.

Prezantohet koncepti i laptopit me tre ekrane 4K

Prezantohet koncepti i laptopit me tre ekrane 4K

Kompania për krijimin e kompjuterëve për lojëra, Razer ka zbuluar konceptin e laptopit me tre ekrane 4K në shown e teknologjisë CES në Las Vegas, raporton BBC.Kompania thotë se është laptopi i parë portativ i këtij lloji.

7 shërbime kërkimi që duhet t’i dijë çdo përdorues i Google

7 shërbime kërkimi që duhet t’i dijë çdo përdorues i Google

Motorri i Google nuk përdoret vetëm për të kërkuar, por edhe për të llogaritur, parashikuar motin, etj. Ja shtatë shërbime kërkimi që çdokush duhet ti dijë.

2016, viti i teknologjisë. Ja arritjet më të mëdha

2016, viti i teknologjisë. Ja arritjet më të mëdha

Në vitin 2016 teknologjia njohu disa përparime të rëndësishme por edhe pengesa.

Dron-ambulanca, mjeti që do të shpëtojë mijëra jetë

Dron-ambulanca, mjeti që do të shpëtojë mijëra jetë

Sëshpejti do të zgjidhen problemet e shumë njerëzve që presin të marrin ndihmën mjekësore në zonat rurale.

 Amazon aplikon për shërbimin e ri të magazinave “fluturuese”

Amazon aplikon për shërbimin e ri të magazinave “fluturuese”

Amazon ka aplikuar për patentimin e një shërbimi të ri, atë të magazinave “fluturuese”. Ky patentim do të ketë një mjet fluturues me anë të të cilit do të nisë pakot.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni