Njihuni me stilolapsin robot, shpëtimtarin e shkrimit me dorë

Njihuni me stilolapsin robot, shpëtimtarin e shkrimit me dorë

AxiDraw V3 është roboti stilolaps dhe shërben si një makinë personale shkrimi dhe vizatimi.

Gjithçka që nuk dini mbi veturat e blinduara

Gjithçka që nuk dini mbi veturat e blinduara

Nga niveli një deri në pesë vetura është rezistente ndaj goditjeve me pistoletë. Ndërsa në nivelet e sigurisë gjasht, shtat dhe tetë, vetura është rezistente ndaj goditjeve me armë të gjata, si automatikët kallashnikov. Në krye të listës janë nivelet...

Risi: Lëvizjet e gishtave në smartphone krijojnë energji elektrike

Risi: Lëvizjet e gishtave në smartphone krijojnë energji elektrike

Një grup shkencëtarësh të universitetit të Pensilvanisë është duke punuar mbi lëvizjet ‘e ngadalta’ si ajo e gishtit mbi ekranin e smartphone që të kthehen në energji elektrike.

Këto janë aplikacionet më të pëlqyera të 2016-tës

Këto janë aplikacionet më të pëlqyera të 2016-tës

Ndër shumë bilance që bëhen çdo fundvit, nuk mungon edhe lista e aplikacioneve më të dashura të 2016-tës për iPhone dhe Android.

Ky është roboti i shtëpisë, i cili funksionon me Android dhe Amazon Alexa

Ky është roboti i shtëpisë, i cili funksionon me Android dhe Amazon Alexa

Kompania Omate e cila krijoj një nga orët e para të zgjuara të mundësuara me Android, zbuloi robotin Android i cili punon me Amazon Alexa.

Printeri me wireless që mund ta mbani në xhep

Printeri me wireless që mund ta mbani në xhep

Tashmë mund t’i printoni gjërat tuaja nga celulari juaj me anë të printerit me wireless.

Drejtimi I Dritës Ndikon Në Cilësinë E Fotografisë

Drejtimi I Dritës Ndikon Në Cilësinë E Fotografisë

Nuk është me rëndësi se a përdorni celular me Android apo me Ios, por në mënyrë shumë më të lehtë mund të bëni fotografi më kualitative.

Nano–teknologjia zbulon mënyrën për të krijuar energji për telefonat

Nano–teknologjia zbulon mënyrën për të krijuar energji për telefonat

Me anë të lëvizjeve njerëzore, studiuesit e Universitetit Michigan në saje të nano-teknologjisë zbuluan mënyrën për të krijuar energji.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni