Astronautët amerikanë zhvilluan një shëtitje në hapësirë

Astronautët amerikanë zhvilluan një shëtitje në hapësirë

Astronautët Kate Rubins dhe Victor Glover dolën të dielën (28 shkurt) në pjesën e jashtme të Stacionit Ndërkombëtar të Hapësirës.

iPhone 12 është telefoni më i shitur i Apple, iPhone 12 mini një zhgënjim

iPhone 12 është telefoni më i shitur i Apple, iPhone 12 mini një zhgënjim

iPhone 12 është një hit masiv sipas një hulumtimi të publikuar nga Consumer Intelligence Research Partners ku modeli 6.2-inç është më popullori i mbarë linjës së 2020.

ND GROUP, kompania e investitorit shqiptar në tregun prodhues të makinave

ND GROUP, kompania e investitorit shqiptar në tregun prodhues të makinave

Një investitor shqiptar përfshihet për herë të parë në industrinë e prodhimit të automjeteve. Është fjala për biznesmenin Nazif Destani i cili është sipërmarrësi dhe investitori kryesor i kompanisë “Next. e.GO Mobile”, një linjë gjermane e angazhuar në prodhimin e...

Nëse jeni përdorues i iPhone duhet të bëni këtë veprim çdo javë

Nëse jeni përdorues i iPhone duhet të bëni këtë veprim çdo javë

Këtu kemi një këshillë të thjeshtë. Rindizni telefonin çdo javë ose siç njihet ndryshe “Restart.”

Fitimi i Zoom 100 herë më i lartë sesa një vit më parë

Kompania pas softuerit dhe shërbimit të videokonferencave Zoom tha se shitjet vjetore pritet të jenë akoma më të larta sesa parashikohet ndërsa pandemia vijon të rrisë kërkesën për të.

Microsoft Windows mbush 35 vite

Microsoft Windows mbush 35 vite

Nuk e ekzagjerojmë nëse themi se Microsoft Windows është një prej softuerëve më të njohur dhe më të përdorur në histori. Nuk besojmë se ekziston një person i cili të paktën njëherë ka përdorur një prej versioneve ikonike të Windows.

Vikipedia me dizajn të ri

Vikipedia me dizajn të ri

Dhjetë vjet nga tani, Vikipedia do të marrë dizajn të ri për ta bërë atë më të arritshëm për përdoruesit e ri.

Plejstejshën i ri 5 në nëntor për 400 dhe 500 dollarë

Kompania japoneze Soni publikoi se gjeneratën e ardhshme të konsolit të tij të njohur për videoloja, Plejstejshën 5 do ta lëshojë në shitje në nëntor.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni