Microsoft e prezantoi "Nokia"-n e re

Në epokën e smartfonëve, është e vështirë të mendosh dikë që përdor një telefon me një ekran pa prekje, pa aplikacione si WhatsApp, Facebook, Instagram dhe që nuk operon në Android ose iOS.

Shkencëtarët kthejnë drurin në transparent

Druri mund të përdoret në të ardhmen edhe në zëvendësimin e xhamit, në dritare, për ekranet e telefonave si dhe në një sërë asortimentesh të tjera si materiale ndërtimi.

Please publish modules in offcanvas position.