iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus tashmë janë zyrtarisht në treg.

Në këto momente, Apple është duke mbajtur eventin për lançimin e telefonave të saj të rinj, si dhe risive të tjera që do të sjell kompania.

iPhone 7 do...

Phree, stilolapsi multifunksional

Stilolapsi multifunksional quhet Phree dhe mund të shërbejë si kufje me Bluetooth e të tregojë njoftimet që kanë ardhur në telefonin tuaj në një miniekran.

"Flash Falcon" aeroplani i së ardhmes

Projektuesi spanjoll Oscar Vinals, së fundmi ka bërë të mundur ndërtimin e avionit të së ardhmes. Vinals ka hedhur për diskutim projektin radikal të pagëzuar me emrin “Flash Falcon”. Bëhet fjalë për një mjet fluturues me dy kate, me krahë...

Please publish modules in offcanvas position.