Mbërrin zyrtarisht iPhone7/ Ja specifikat e plota

Mbërrin zyrtarisht iPhone7/ Ja specifikat e plota

iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus tashmë janë zyrtarisht në treg.

Në këto momente, Apple është duke mbajtur eventin për lançimin e telefonave të saj të rinj, si dhe risive të tjera që do të sjell kompania.

iPhone 7 do...

Këto janë dy risitë e mëdha që do të sjell Iphone 7

Këto janë dy risitë e mëdha që do të sjell Iphone 7

Apple edhe këtë vit na sjell një iPhone të ri.

Mikrobiologët ndërtojnë tela elektrikë më të hollë se një qime floku

Mikrobiologët ndërtojnë tela elektrikë më të hollë se një qime floku

Disa mikrobiologë në Universitetin e Massachusetts Amhest kanë arritur të ndërtojnë tela elektrikë të cilët janë mijëra herë më të hollë se një qime e flokëve të njeriut.

Kjo është makineria që shtron rrugën si tapet

Kjo është makineria që shtron rrugën si tapet

Njeriu ka përdorur disa mënyra për të krijuar kushtet e nevojshme për të bërë një jetë të rehatshme. Një nga këto është edhe shtrimi i rrugëve.

Phree, stilolapsi multifunksional

Phree, stilolapsi multifunksional

Stilolapsi multifunksional quhet Phree dhe mund të shërbejë si kufje me Bluetooth e të tregojë njoftimet që kanë ardhur në telefonin tuaj në një miniekran.

Cyclotron, biçikleta dixhitale si në filmat fantastiko-shkencor

Cyclotron, biçikleta dixhitale si në filmat fantastiko-shkencor

Shumë shpejt mund të bëhet realitet biçikleta me drita nga filmi i famshëm Tron.

Blackberry vjen me touchscreen

Blackberry vjen me touchscreen

Për të gjithë butonadashësit e Blackberry-it ka një lajm i ri.

"Flash Falcon" aeroplani i së ardhmes

"Flash Falcon" aeroplani i së ardhmes

Projektuesi spanjoll Oscar Vinals, së fundmi ka bërë të mundur ndërtimin e avionit të së ardhmes. Vinals ka hedhur për diskutim projektin radikal të pagëzuar me emrin “Flash Falcon”. Bëhet fjalë për një mjet fluturues me dy kate, me krahë...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni