Kufjet e reja të kompanisë Senhajzer kushtojnë 50.000 euro

Kufjet e reja të kompanisë Senhajzer kushtojnë 50.000 euro

Kompania Senhajzer, siç pohoi, ka prodhuar kufjet më të mira në botë, por ato nuk janë të lira.

Microsoft e prezantoi "Nokia"-n e re

Microsoft e prezantoi "Nokia"-n e re

Në epokën e smartfonëve, është e vështirë të mendosh dikë që përdor një telefon me një ekran pa prekje, pa aplikacione si WhatsApp, Facebook, Instagram dhe që nuk operon në Android ose iOS.

Sa kushtojnë vërtet të gjitha pjesët përbërëse të një iPhone ?

Sa kushtojnë vërtet të gjitha pjesët përbërëse të një iPhone ?

iPhone-t e Apple janë shitur gjithmonë me çmime premium dhe qëndrojnë dukshëm më lart se ato të Android. Por sa është në të vërtet kostoja e prodhimit të një iPhone, dhe sa përqind fiton Apple nga ai?

Samsung prezanton ‘rripin smart’

Samsung prezanton ‘rripin smart’

Samsung ka prezantuar një produkt të ri të quajtur ‘rripi i zgjuar’ i cili nuk do të lejojë që të shëndosheni.

Shkencëtarët kthejnë drurin në transparent

Shkencëtarët kthejnë drurin në transparent

Druri mund të përdoret në të ardhmen edhe në zëvendësimin e xhamit, në dritare, për ekranet e telefonave si dhe në një sërë asortimentesh të tjera si materiale ndërtimi.

Mbërrin zyrtarisht iPhone7/ Ja specifikat e plota

Mbërrin zyrtarisht iPhone7/ Ja specifikat e plota

iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus tashmë janë zyrtarisht në treg.

Në këto momente, Apple është duke mbajtur eventin për lançimin e telefonave të saj të rinj, si dhe risive të tjera që do të sjell kompania.

iPhone 7 do...

Këto janë dy risitë e mëdha që do të sjell Iphone 7

Këto janë dy risitë e mëdha që do të sjell Iphone 7

Apple edhe këtë vit na sjell një iPhone të ri.

Mikrobiologët ndërtojnë tela elektrikë më të hollë se një qime floku

Mikrobiologët ndërtojnë tela elektrikë më të hollë se një qime floku

Disa mikrobiologë në Universitetin e Massachusetts Amhest kanë arritur të ndërtojnë tela elektrikë të cilët janë mijëra herë më të hollë se një qime e flokëve të njeriut.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni