Kjo është makineria që shtron rrugën si tapet

Kjo është makineria që shtron rrugën si tapet

Njeriu ka përdorur disa mënyra për të krijuar kushtet e nevojshme për të bërë një jetë të rehatshme. Një nga këto është edhe shtrimi i rrugëve.

Phree, stilolapsi multifunksional

Phree, stilolapsi multifunksional

Stilolapsi multifunksional quhet Phree dhe mund të shërbejë si kufje me Bluetooth e të tregojë njoftimet që kanë ardhur në telefonin tuaj në një miniekran.

Cyclotron, biçikleta dixhitale si në filmat fantastiko-shkencor

Cyclotron, biçikleta dixhitale si në filmat fantastiko-shkencor

Shumë shpejt mund të bëhet realitet biçikleta me drita nga filmi i famshëm Tron.

Blackberry vjen me touchscreen

Blackberry vjen me touchscreen

Për të gjithë butonadashësit e Blackberry-it ka një lajm i ri.

"Flash Falcon" aeroplani i së ardhmes

"Flash Falcon" aeroplani i së ardhmes

Projektuesi spanjoll Oscar Vinals, së fundmi ka bërë të mundur ndërtimin e avionit të së ardhmes. Vinals ka hedhur për diskutim projektin radikal të pagëzuar me emrin “Flash Falcon”. Bëhet fjalë për një mjet fluturues me dy kate, me krahë...

Facebook dhe Microsoft do të ndërtojnë një kabllo nën det për të lëvizur më shpejtë sasi të mëdha të dhënash

Facebook dhe Microsoft do të ndërtojnë një kabllo nën det për të lëvizur më shpejtë sasi të mëdha të dhënash

Facebook dhe Microsoft po përpiqen të ndërtojnë një kabllo të ri nënujor i cili do të shtrihet në më shumë se 4,000 milje përmes Oqeanit Atlantik, sipas një njoftimi të ri. Kablloja do të ndihmojë të dyja kompanitë të transferojnë më...

Printohet ndërtesa e parë 3D në Dubai

Printohet ndërtesa e parë 3D në Dubai

Këtë javë në Dubai është hapur zyra e parë e ndërtuar përmes printerit 3D.

Ora që kthen krahun tuaj në një ekran me prekje

Ora që kthen krahun tuaj në një ekran me prekje

Është ekrani i orës tuaj inteligjente shumë i vogël për gishtin tuaj? Ju mund ta zmadhoni atë... duke kthyer krahun tuaj në një ekran me prekje. Kërkuesit e Future Interfaces Group në Universitetin Carnegie Mellon kanë zbuluar një teknologji që kthen...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni