Gugëll bllokon miliona e-maile me temë për virusin korona

Gugëll bllokon miliona e-maile me temë për virusin korona

Kompania Gugëll (Google) sot bëri të ditur se mashtruesit për çdo ditë dërgojnë rreth 18 milionë e-maile të rreme për Kovid-19 deri te shfrytëzuesit e Gmail.

Apple has introduced the new cheaper iPhone from the SE model

Apple ka prezantuar iPhone-in e ri më të lirë nga modeli SE

Apple sot zbuloi buxhetin e ri iPhone nga seria SE, në të zezë, të kuqe dhe të bardhë.

Aplikacioni “Stop Korona” prej sot është i kapshëm për telefonat celularë

Aplikacioni “Stop Korona” prej sot është i kapshëm për telefonat celularë

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Damjan Mançevski njoftoi se aplikacioni “Stop Korona” është i kapshëm për të gjithë telefonat celularë. Ai porositi qytetarët që sa më masovikisht të instalojnë këtë aplikacion.

Zog robot me pupla të vërteta

Zog robot me pupla të vërteta

Shkencëtarët kanë testuar me sukses një robot që mund të fluturojë dhe përbëhet nga 40 pendë dhe disa përbërës të tjerë. Bëhet fjalë për Pidznot "Robot Bird".

“Xheneral Motors” do të prodhojë 30.000 aparate për ventilim artificial

“Xheneral Motors” do të prodhojë 30.000 aparate për ventilim artificial

Departamenti i Shëndetësisë i SHBA-së ka arritur marrëveshje me prodhuesin e automjeteve “Xheneral motors” për të prodhuar 30.000 aparate ventilimi artificiale për mushkëri të bardha në vlerë prej 489,4 milionë dollarë.

Aplikacion për telefon me të cilin do të zbulohet nëse dikush afër nesh është i infektuar me virusin korona

Aplikacion për telefon me të cilin do të zbulohet nëse dikush afër nesh është i infektuar me virusin korona

Përmes një aplikacioni në telefon do të zbulohet nëse keni qenë në kontakt me ndonjë bartës të virusit korona. Ky aplikacion do të jetë në dispozicion për qytetarët nesër ose pasnesër, thotë për Alsat Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës,

Shifrat marramendëse të përdorimit të Facebook gjatë izolimit të koronavirusit

Shifrat marramendëse të përdorimit të Facebook gjatë izolimit të koronavirusit

Facebook ka shënuar një rritje të paprecedent të përdorimit në vende të cilat janë vendosur në karantinë për shkak të koronavirusit.

RMV, shkarkojeni këtë aplikacion dhe informohuni saktë për mbrojtje nga koronavirusi

Aplikacioni “AirCare” dhe Ministria e Shëndetësisë janë duke bashkëpunuar me qëllim që qytetarët t’i mbrojnë dhe t’i informojnë me lajme të sakta lidhur me situatën e koronavirusit në Maqedoninë e Veriut. 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni