‘Sweatcoin’, aplikacioni që të paguan për çdo 1000 hapa

‘Sweatcoin’, aplikacioni që të paguan për çdo 1000 hapa

Aplikacioni ‘Sweatcoin’ mund të bëjë të fitosh para vetëm duke ecur. E testuar tashmë në Mbretërinë e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara, së shpejti ky aplikacion do të mbërrijë edhe në pjesën tjetër të Evropës.

Roboti Yape, postieri i bindur në Cremona të Italisë

Roboti Yape, postieri i bindur në Cremona të Italisë (VIDEO)

Roboti më i ri në Cremona të Italisë është Yape dhe ai luan rolin e një postieri të bindur, duke transportuar pako të vogla nga një vend në tjetrin brenda qytetit.

Dërguesi shtyp adresën e tij dhe të marrësit dhe...

Apple përgatit stilolaps për daktilografim dhe vizatim në ekran

Apple përgatit stilolaps për daktilografim dhe vizatim në ekran

Kompania Apple ka për qëllim që deri në vitin 2019 në treg të hedh një stilolaps të ri "Apple Pencil" i cili shfrytëzuesve të "iPhone" dhe "iPad" do t'u mundësojë precizitet më të madh në daktilografim dhe skicim të ekraneve...

Telefoni juaj ju spiunon kudo që shkoni, ja si ta zbuloni

Telefoni juaj ju spiunon kudo që shkoni, ja si ta zbuloni

Nëse përdorni iOS ose Android, celularët kanë mënyra për të parë se ku po shkojnë pronarët e tyre dhe rregjistrimin e të gjitha të dhënave.

Të dhënat mund të jenë një mënyrë shumë e dobishme për të kujtuar veten ku...

Vallë a ekziston mundësia shkencërisht që dielli të lind nga perëndimi?

Vallë a ekziston mundësia shkencërisht që dielli të lind nga perëndimi? (VIDEO)

Shkëncetarët janë duke bërë paralajmërime të forta në lidhje me dobësimin e fushës mangnetike të tokës, e cila do të sjellë edhe ndryshim të poleve.

Teknologjia super kompjuterike, informacioni me shpejtësinë e trurit të njeriut

Teknologjia super kompjuterike, informacioni me shpejtësinë e trurit të njeriut

Inxhinierët në Boston po punojnë në një çip kompjuterash që mund të transmetojë nivele të ndryshme të informacionit me shpejtësi  sa truri i njeriut.

Kina vendi me numrin më të lartë të përdoruesve të internetit

Kina vendi me numrin më të lartë të përdoruesve të internetit

Sipas raportit statistikor për zhvillimin e internetit në Kinë, deri në dhjetorin e vitit të kaluar, numri i përdoruesve të internetit në Kinë arrinte në 772 milionë, kurse shkalla e depërtimit të internetit ishte 55.8 për qind, 4.1 pikë përqindjeje...

Bateri për smartfonë me mbushje më të shpejtë deri më tani

Bateri për smartfonë me mbushje më të shpejtë deri më tani

Bateritë për telefona të mençur viteve të fundit janë rritur, por kapaciteti është akoma në perimetër prej 3.000 miliamper orë.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni