6 truke si të mos merrni viruse nga Wi-Fi publike

Kërkesa e parë që njerëzit kanë kur ulen në një bar, restorant apo qoftë edhe kur shkojnë në shtëpinë e një miku është:

Më thoni pak fjalëkalimin e internetit ! Wi-Fi është një shpikje mahnitëse, por kur interneti ofrohet falas...

Kufjet inteligjente flasin gjuhën që do ti

Problemi me gjuhët e huaja është një kujtim i së shkuares, sot mjaftojnë vetem një palë kufje inteligjente për të folur në të gjitha gjuhët e botes. Keto probleme kanë mbaruar dhe zgjidhjen e ka gjetur Google.

Please publish modules in offcanvas position.