Twitteri konfirmon planin për të lejuar përdoruesit ta blejnë verifikimin për 8 dollarë në muaj

Twitteri konfirmon planin për të lejuar përdoruesit ta blejnë verifikimin për 8 dollarë në muaj

Twitteri ka konfirmuar planin për të lejuar përdoruesit ta blejnë statusin e verifikuar me tik të kaltër për 8 dollarë në muaj, raporton BBC.

Ligji i BE-së që do të duhej të frenonte dominimin e Facebook dhe Google

Ligji i BE-së që do të duhej të frenonte dominimin e Facebook dhe Google

Akti i Tregjeve Digjitale, i cili supozohet të frenojë rolin dominues të gjigantëve të teknologjisë, hyn në fuqi sot, me zbatimin që fillon në maj të vitit të ardhshëm.

Roboti Cassie thyen rekord me vrapim

Roboti Cassie nuk është akoma gati për të marrë pjesë në gara vrapimi në Olimpiadë, por me gjasë se së shpejti mund t’ua kalojë në vrapim.

Google zbuloi pamjen e Pixel Watch

Ora inteligjente e Google do të mbërrijë më 6 tetor dhe traileri zyrtar i publikuar zbulon pamjen e saj nga të gjitha këndet dhe në të gjitha ngjyrat në të cilat do të jetë e disponueshme.

TikTok hoqi 113 milionë video në tre muaj

TikTok hoqi 113 milionë video në tre muaj

Rrjeti social TikTok hoqi më shumë se 113 milionë video midis prillit dhe qershorit të këtij viti, sipas raportit tremujor të kompanisë.

Facebook, Instagram dhe WhatsApp, së shpejti mund të ofrojnë veçori me pagesë

Facebook, Instagram dhe WhatsApp, së shpejti mund të ofrojnë veçori me pagesë

Meta së shpejti mund të ofrojë veçori shtesë me pagesë për përdoruesit. Gjiganti i medieve sociale thuhet se po krijon një organizatë të re produkti për të punuar në “veçoritë e mundshme me pagesë” për Facebook, Instagram dhe WhatsAp.

Rrjedhje karburanti, nisja e raketës së NASA-s anulohet sërish

Rrjedhje karburanti, nisja e raketës së NASA-s anulohet sërish

Një raketë e re e NASA-s, e cila supozohej të testohej sot, pësoi një pengesë, pasi karburanti i hidrogjenit filloi të rrjedhë nga ndarja e motorit në fund të raketës.

Apple Watch Pro pritet të prezantohet në ngjarjen e 7 shtatorit

Apple Watch Pro pritet të prezantohet në ngjarjen e 7 shtatorit

Siç e dini shumica prej juve, Apple do të prezantojë gjeneratën e re të iPhonë-ve gjatë ngjarjes së 7 shtatorit, por krahas telefonave, disa analistë të industrisë besojnë se gjatë ngjarjes do të prezantohet edhe një orë e mençur.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.