Prezantohen zyrtarisht Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Prezantohen zyrtarisht Samsung Galaxy S9 dhe S9+ (VIDEO)

Samsung Electronics Co., Ltd. prezanton Samsung Galaxy S9 dhe S9+, smartphonët që transformojnë mënyrën se si njerëzit komunikojnë, ndajnë dhe përjetojnë botën.

Google zhvillon program për parashikimin e rreziqeve kardiovaskulare

Google zhvillon program për parashikimin e rreziqeve kardiovaskulare

Ekspertët e inteligjecës artificiale të gjigantit teknlogjik Google kanë zhvilluar një program i cili parashikon rrezikun e sulmit në zemër duke skanuar retinën e syrit.

Google heq opsionin e shkarkimit të drejtpërdrejtë të fotove

Google heq opsionin e shkarkimit të drejtpërdrejtë të fotove

Google ka përditësuar motorin e saj të kërkimit duke ‘zhdukur’ opsionin ‘View Image’ në momentin që kërkon për foto dhe në vend të kësaj janë vendosur vetëm dy opsione. Kjo përpjekje vjen për të mos stimuluar piraterinë e imazheve.

Sofwtare i së ardhmes: Përkthim i menjëhershëm në 19 gjuhë

Sofwtare i së ardhmes: Përkthim i menjëhershëm në 19 gjuhë

Në vitin 2015, Fujitsu krijoi një software për të lehtësuar komunikimin e personave të shurdhët.

E quajti “Live talk” dhe deri para do kohësh ishte i disponueshëm vetëm në Japoni. Përdorimi i tij është i thjeshtë. Përdoruesit shkarkojnë aplikimin, zgjedhin...

Rrezatimi nga telefonat celularë nuk shkakton kancer

Rrezatimi nga telefonat celularë nuk shkakton kancer

Shkencëtarët amerikanë nga Programi Kombëtar i Toksikologjisë i mohojnë akuzat për rreziqe nga rrezatimi i telefonave celularë.

5 këshilla që ju mbrojnë privatësinë në telefon

5 këshilla që ju mbrojnë privatësinë në telefon

Qëndrimi i gjatë në internet ka bërë që privatësia të jetë e rrezikuar. Më poshtë do të lexoni disa këshilla sesi të mbroni telefonin dhe veten tuaj nga sulmet e ndryshme.

Aplikacioni që përditëson prindërit për shkollën e fëmijëve

Aplikacioni që përditëson prindërit për shkollën e fëmijëve

Një aplikacion i ri  po krijohet për të ndihmuar prindërit të zgjidhin problemin e harresave dhe orareve të mësimeve të fëmijëve të tyre.
Google Maps së shpejti do të tregojë gjendjen e baterisë suaj

Google Maps së shpejti do të tregojë gjendjen e baterisë suaj

Google Maps së shpejti do të lejojë që përdoruesit e tij të shpërndajnë gjendjen e baterisë së tyre, në mënyrë që të afërmit dhe miqtë të jenë të përgatitur nëse papritur nuk u kthejnë më përgjigje.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni