Kina vendi me numrin më të lartë të përdoruesve të internetit

Kina vendi me numrin më të lartë të përdoruesve të internetit

Sipas raportit statistikor për zhvillimin e internetit në Kinë, deri në dhjetorin e vitit të kaluar, numri i përdoruesve të internetit në Kinë arrinte në 772 milionë, kurse shkalla e depërtimit të internetit ishte 55.8 për qind, 4.1 pikë përqindjeje...

Bateri për smartfonë me mbushje më të shpejtë deri më tani

Bateri për smartfonë me mbushje më të shpejtë deri më tani

Bateritë për telefona të mençur viteve të fundit janë rritur, por kapaciteti është akoma në perimetër prej 3.000 miliamper orë.

Zbuloni nëse jeni të varur nga smartfoni

Zbuloni nëse jeni të varur nga smartfoni

A e kontrolloni smartfonin çdo 10 minuta, edhe pse nuk ju ka mbërritur asnjë thirrje apo njoftim?

A keni ndjerë ndonjëherë “dridhje fantazmë” para se te prekni me dorë ekranin?

Amazon Go, supermarketi pa staf dhe kasierë

Amazon Go, supermarketi pa staf dhe kasierë

Amazon çeli supermarketin e saj të parë pa staf dhe kasierë.

 “Amazon Go”, që gjendet në Seattle, është testuar nga punonjësit e kompanisë përgjatë gjithë vitit të kaluar e tani, duket ishte gati për prezantimin e madh.
Facebook sjell rubrikën ‘Today In’

Facebook sjell rubrikën ‘Today In’

Rrjeti social Facebook po teston që brenda aplikacionit të ofrojë një rubrikë të re, e cila do të përbëhet tërësisht nga lajmet lokale, ngjarjet dhe njoftimet.

Kuzhina inteligjente, njeh përbërësit ushqimor dhe sugjeron receta

Kuzhina inteligjente, njeh përbërësit ushqimor dhe sugjeron receta

Kompania Whirlpool dhe Yummly do të krijojnë kuzhinën e së ardhmes. Kuzhina inteligjente me anë të njohjes së përbërësve ushqimore skanon ushqimet që keni në frigoriferin tuaj dhe gjen recetat nëpërmjet një aplikacioni të instaluar në telefon.

FoldiMate, makineria që palos rrobat

FoldiMate, makineria që palos rrobat

Palosja dhe rregullimi i rrobave është një nga punët më të bezdisshme në shtëpi.

"Autostradë transparente" në Kinë

"Autostradë transparente" në Kinë

Unaza në autostradën afër qytetit kinez Xhinan është bërë me aks prej një kilometri të punuar nga i ashtuquajturi "betoni transparent", nën të cilin janë vendosur panele solare.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni