FoldiMate, makineria që palos rrobat

FoldiMate, makineria që palos rrobat

Palosja dhe rregullimi i rrobave është një nga punët më të bezdisshme në shtëpi.

 

Makineria e quajtur FoldiMate, u vjen në ndihmë çdokujt për palosjen e rrobave.

Ajo pritet të dalë në shitje në vitin 2019, por kompania ka filluar të pranojë që tani rezervime për një vlerë prej 711 paundësh.