Apple ka prezantuar iPhone-in e ri më të lirë nga modeli SE

Apple sot zbuloi buxhetin e ri iPhone nga seria SE, në të zezë, të kuqe dhe të bardhë.

Memoria e integruar është 64, 128 dhe 256 GB dhe çmimi varet nga memorja. Ajo do të shesë për 399, 449 dollarë ose 549 dollarë në tregun amerikan, në varësi të kapacitetit të kujtesës.

Ky model ka për qëllim përdoruesit që duan një ekran më të vogël dhe të cilët nuk janë në gjendje të paguajnë nga 800 në 1,100 dollarë për modelet në seritë 11.

Ajo funksionon me një buton klasik rrethor me një sensor të gjurmëve të gishtave të integruar, dhe bateria mund të ngarkohet pa tela.

Telefoni ka aftësinë të përdorë dy karta SIM. Gjerësia e ekranit është 4,7 inç, ajo ka një kamerë të pasme dhe të përparme, pjesa e përparme është 12 megapixel dhe mbrapa është shtatë. Ka një procesor bionik për përpunimin e fotografive dhe aftësinë për të ndezur modalitetin e portreteve.