Plejstejshën i ri 5 në nëntor për 400 dhe 500 dollarë

Kompania japoneze Soni publikoi se gjeneratën e ardhshme të konsolit të tij të njohur për videoloja, Plejstejshën 5 do ta lëshojë në shitje në nëntor.

Kompania japoneze publikoi se konsoli i ri do të kushtojë 499,99 dollarë amerikan për versionin me disk-drajver dhe 399,99 dollarë pa atë pjesë.

Pajisja do të gjindet në tregjet në SHBA, Japoni, Kanada, Meksikë, Australi, Zelandë të Re dhe Korenë Jugore më 12 nëntor, ndërsa në pjesën tjetër të botës, do të bëhet e arritshme më vonë – më 19 nëntor.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.