Facebook, Instagram dhe WhatsApp, së shpejti mund të ofrojnë veçori me pagesë

Facebook, Instagram dhe WhatsApp, së shpejti mund të ofrojnë veçori me pagesë

Meta së shpejti mund të ofrojë veçori shtesë me pagesë për përdoruesit. Gjiganti i medieve sociale thuhet se po krijon një organizatë të re produkti për të punuar në “veçoritë e mundshme me pagesë” për Facebook, Instagram dhe WhatsAp.

Konkurrentët e tjerë në hapësirë, duke përfshirë Snap dhe Twitter tashmë ofrojnë shërbime me pagesë të Snapchat+ dhe Twitter Blue që ofrojnë disa veçori ekskluzive për krijuesit.

Siç raportohet, Meta po formon një divizion të ri të quajtur “New Monetization Experiences” për t’u fokusuar në veçoritë me pagesë për Facebook, Instagram dhe WhatsApp.

Ish-Kreu i Kërkimit të Meta-s, Pratiti RayChoudhury do të drejtojë grupin, shtoi raporti duke cituar një memo të brendshme.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.