Twitteri konfirmon planin për të lejuar përdoruesit ta blejnë verifikimin për 8 dollarë në muaj

Twitteri konfirmon planin për të lejuar përdoruesit ta blejnë verifikimin për 8 dollarë në muaj

Twitteri ka konfirmuar planin për të lejuar përdoruesit ta blejnë statusin e verifikuar me tik të kaltër për 8 dollarë në muaj, raporton BBC.

Në një përditësim për pajisjet e Applet, kompania ka thënë se kjo mundësi do të jetë e hapur për përdoruesit në shtete të caktuara që regjistrohen për shërbimin “Twitter Blue” për 8 dollarë në muaj.

Ndryshimi i politikës është kundërthënëse, pas shqetësimeve se platforma mund të vërshohet me llogari false.

Vendimi i pason blerjes së Twitterit nga njeriu më i pasur në botë Elon Musk, që ka pushuar gati gjysmën e forcës punëtore të kompanisë dhe ka shkarkuar bordin e drejtorëve.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.