Njihuni me stilolapsin robot, shpëtimtarin e shkrimit me dorë

Njihuni me stilolapsin robot, shpëtimtarin e shkrimit me dorë

AxiDraw V3 është roboti stilolaps dhe shërben si një makinë personale shkrimi dhe vizatimi.

AxiDraw V3 mund të mos jetë ideal për përdorues të zakonshëm dhe kjo dhe për shkak të kostos së tij prej 475 dollarësh. Por mund të jetë shumë i mirë për ata që krijojnë ftesa festash apo për ata që firmosin duzina me dokumente.