TURNE MBARËKOMBËTAR NË FUTBOLL “KUPA PANAJOT PANO” MBYLL EDICIONIN E 10-TË

TURNE MBARËKOMBËTAR NË FUTBOLL 'KUPA PANAJOT PANO' MBYLL EDICIONIN E 10-TË

Në Ulqin me data 7 dhe 8 mars u mbajt Kupa “Panajot Pano”, turne mbarëkombetar i gazetarëve sportiv.

Ky ishte edicioni i dhjetë i këtij turneu dhe këtë radhë u zhvillua në qytetin e Ulqinit. Në këtë turne morën pjesë mbi 100 gazetarë nga Shqiperia, Kosova, Ulqini, Maqedonia, si dhe Gjermania, Turneu dhuroi jo pak emocione për të pranishmit e shumtë që e ndoqën prej së afërmi, mes të cilëve kishte personalite të shquara nga Shkodra, Tirana, Tetova dhe Ulqini.

53538920 2364187317136771 6434130918037782528 n d1c09 Fitues i këtij turneu u shpall ekipi i Radio televizionit shqiptar. Në mbrëmje për të gjithë pjesmarrësit e këtij aktiviteti interesant të llojit të vet u shtrua një darkë në restoranin ”Kallaba” në qytetin e Ulqinit. Organizator dhe moderator i gjithë kësaj ishte gazetari i mirënjohur shqiptar Defrim Metahasani.