Xhordan basketbollisti më i madh në historinë e NBA

Xhordan basketbollisti më i madh në historinë e NBA

Basketbollisti legjendar Majkëll Xhordan mori më shumë vota nga lojtarët në anketën e “Atletik” për lojtarin më të mirë në historinë e NBA ligës. Ish-anëtari i gjeneratës së kampionëve në Çikago bulls mori 73 për qind të votave.

 

Janë anketuar gjithsej 117 basketbollistë.

Në vendin e dytë u gjend Lebron Xhejms me 11,9 për qind.

Pastaj pasojnë: Kobi Brajant (10.6), Karim Abdul-Xhabar (1.7), Mexhik Xhonson, Alen Ajverson dhe Kevin Durant (me 1 për qind).

Please publish modules in offcanvas position.