K.K. Forca përsëri fitoi 22 medalje

K.K. Forca përsëri fitoi 22 medalje

Me datë 15-11-2015 në Shkup u mbajt Turneu Ndërkombëtarë 13-NËNTORI ku organizatorë ishte K.K. Cvetan Dimov, ku morën pjesë mbi 250 pjesëmarrës nga shumë klube nga Maqedonia Serbia.

K.K.FORCA mori pjesë me 20 pjesëmarrës ku arriti të fiton 22 medalje, prej tyre 11 Ari, 7 Argjentë, 4 Bronzi.

Me Ari u stolisën:

Dhurata Memeti 2008 kata,Jon Dardhishta 2006 kata,Arta Bushi 2005 kumite -30 kg,Jusra Ademi 2004 kata + kumite +35 kg, Jasin Osmani 2004 kata + kumite -45kg,Usame Bajrami kadet kumite -57 kg.

EKIPORE MESHKUJ MIKS 2006( Jon Dardhishta. Suhejb Veseli. Janina Dardhishta).

EKIPORE FEMNA 2004 MIKS( Arta Bushi. Jusra Ademi. Suhejb Veseli).

EKIPORE FEMNA MIKS 2006( Janina Dardhishta. Dhurata Memeti. Jon Dardhishta).

Me Argjentë u stolisën: Fehmi Veseli 2008 kata, Arta Bushi 2005 kata, Suhejb Veseli 2006 kata, Mevlud Memedi kadet kumite -57 kg, Hamza Nuhiu kumite 2003 -40 kg, Amar Halimi 2007 kata
EKIPORE 2006 DJEM MIKS( Jeton Ramadani. Dhurata Memeti. Fehmi Veseli).

EKIPORE 2008 Djem miks ( Jelda Imeri. Kushtrim Shaqiri Amel Veseli ).

Me Bronzi u stolusën:

Amel Veseli 2008 kata, Janina Dardhishta 2006 kata, Hamza Nuhiu 2003 kata, Kan Grubi 2007 kata.

Ishte një turne i fuqishëm mirë i organizuar ku K.K. Karate Club Forca arriti te kor një rezultat të mirë ku në emrin tim ju uroj pjesëmarrësve suksesin e arritur dhe ju dëshiroj suksese në të ardhmen.
OSS.