K.K. Forca shton medaljet në sirtarët e tyre

K.K. Forca shton medaljet në sirtarët e tyre

Më datë 07-11-2015 u zhvillua turneu Memorial Ndërkombëtarë “NIKOLLA GRDANOVSKI NIKE” ku morën pjesë 37 klube nga Maqedonia, Bugaria etj. Në këtë aktivitet K.K.FORCA arriti të fitoj 14 medalje, 7 të artë, 3 argjendë dhe 4 bronzë.

 

Me medalje të artë u stolisën:

Dhurata Memeti 2008 kata

Arta Bushi 2005 kata

Arta Bushi kumite -35 kg.

Suhejb Veseli 2006 kata

Jusra Ademi 2004 kata

Ekipore kata miks meshkuj 2006 ( Jon Dardhishta, Suhejb Veseli,Janina Dardhishta)

Ekipore kata miks femra( Jusra Ademi, Arta Bushi, Suhejb Veseli).

Me argjend u stolisën:

Jusra Ademi kumite -40 kg.

Janina Dardhishta 2006 kata

Ekipore miks ( Dhurata Memeti, Fehmi Veseli, Jeton Ramadani).

Me bronz u stolisën:

Jelda Imeri 2008 kata

Hamza Nuhiu 2003 kumite -40kg.

Usame Bajrami kadet -52 kg.

kadete -47 kg.

Ka qenë një aktivitet i fuqishëm ku K.K.FORCA arriti një sukses të mirë. K.K. FORCA vazhdon me aktivitetet e radhës dhe me suksese të reja.