Ky është kostumi i Ekipit Kombëtar në Francë 2016 (VIDEO)

Ky është kostumi i Ekipit Kombëtar në Francë 2016 (VIDEO)

Emisioni "Opinion" ka sonte si temë të saj "Artist të rrallë" dhe bëhet fjalb për ato talente shqiptarë që gjenden diku në cep të globit.

Ky emision tenton të japë një Shqipëri ndryshe, atë që nuk bën bujë të madhe, por gjendet diku në një cep të saj. Në fillim të emisionit, Blendi Fevziu zbuloi edhe kostumin që do mbajë Kombëtarja Shqiptare e Futbollit në Francë 2016-të. Kostumi është realizuar nga mjeshtri Altin Mici.