NBA Liga mund ta zvogëlojë serinë e plejof-it në tre ndeshje

Udhëheqësia e ligës më të fuqishme në botë – NBA, mund ta zvogëlojë serinë e plejofit nga shtatë në tre ndeshje në rast se vazhdon sezoni 2019/20.

Për momentin, NBA liga i shqyrton të gjitha opsionet e mundshme. Pronarët e klubeve shpresojnë se liga do të mund të mbajë plejof me të drejtë të plotë me 16 ekipe dhe seri prej shtatë ndeshjeve, me tribuna të zbrazëta. Si opsion i mundshëm i fundit është edhe luajtja e vetëm një ndeshje në plejof.

NBA e ndërpreu sezonin për shkak të pandemisë së koronavirusit. Pronarët e klubeve presi ntë vazhdojë sezoni në verë.