La Liga kthehet më 8 qershor

La Liga kthehet më 8 qershor

Lajmi shumë i pritur për adhuruesit e futbollit spanjoll tani është realitet.

Kryeministri spanjoll Pedro Sançez sot publikoi se kampionati i futbollit në vend ka marrë “dritë të gjelbër” që sërish të fillojë nga 8 qershori (e hënë).

“Spanja bën çmos dhe tani hapen horizonte të reja. Koha është të vazhdohet me shumë aktivitete.La Liga kthehet më 8 qershor”, tha ai.